Formular contact

Detailing motor

Atunci cand doresti sa apelezi la servicii de detailing motor, este necesar sa te informezi inainte, pentru a avea parte de cele mai bune tratamente. Noi te ajutam la curatarea motorului si iti garantam calitatea serviciilor prestate.

De ce sa apelezi la servicii de detailing pentru motor?

Curatarea motorului este necesara pentru a se mentine starea perfecta de functionare a acestuia. Desi cei mai multi au tendinta de a acorda importanta doar reviziei si inlocuirii celor necesare, si curatarea acestuia este la fel de importanta.

Curatare motor :
Pentru a va pastra motorul in stare de functionare, pe langa revizia si inlocuirea celor necesare, este recomandat sa pastrati si curatenia motorului si a compartimentului motor.
In plus, iti va fi mult mai usor sa-l inspectezi si totodata vei putea preveni imbatranirea plasticelor/cauciucurilor si a furtunaselor.

Servicii prestate:

  • Degresarea compartimentului motor cu atomizatorul, prin pulverizarea vaporilor de detergent, cu ajutorul periilor.  latirea cu vapori de apa si uscarea cu aer comprimat. Acest proces este recomandat o data la 6-12 luni;
  • Degresarea compartimentului motor cu atomizatorul, prin pulverizarea vaporilor de detergent, cu ajutorul periilor.  latirea cu vapori de apa si uscarea cu aer comprimat. Acest proces este recomandat o data la 6-12 luni;-
  • Curatarea si indepartarea uleiului cu aburi sau turbojet. Pe langa utilizarea degresantilor puternici, in unele cazuri este nevoie si de abur sau clatirea cu apa pentru a inlatura si limpezi suprafetele. Degresantul ramas in compartimentul motor poate avea efecte nocive asupra garniturilor, fiselor etc.
  • Curatarea interiorului/capitonajului capotei – degresare captuselei capotei;
  • Tratarea materialelor din plastic si cauciuc din compartimentul motor ajuta la prelungirea duratei de viata a acestora. De asemenea, imbunatateste aspectul motorului, hidroizoland componentele neferoase.

Deoarece intreg procesul nu este unul simplu, este recomandat sa apelati doar la specialisti in domeniu, pentru ca serviciile prestate sa fie de cea mai inalta calitate. Fiind vorba de motor, inima masinii, atentia in intreg procesul de curatare trebuie sa fie una sporita. Produsele utilizate trebuie sa fie de cea mai buna calitate, iar acestea pot fi gasite doar in service-uri autorizate.

Specialistii nostri te pot ajuta in procesul de degresare a compartimentului motor, ce este realizat cu atomizorul, prin pulverizarea vaporilor de detergent cu ajutorul periilor. Se recomanda ca acest proces sa se realizeze odata la 6-12 luni, in functie de nevoie, pentru a asigura functionarea perfecta a motorului.

Ai incredere in noi, cei de la Andy`s Detailing Auto, pentru ca iubim masinile si ne dorim sa le mentinem sanatoase si in perfecta stare de functionare, exact asa cum iti doresti si tu.