Formular contact

Vopsire piele

In timp pielea se uzeaza datorita folosirii si se poate decolora,crapa,daca nu este intretinuta corect. Zonele cele mai afectate din interiorul unei masini sunt suportii laterali ai scaunelor fata, manerele usilor, volanul, schimbatorul de viteze, deoarece sunt supuse uzurii cel mai frecvent atunci cand folosim masina.

Procesul include curatirea si ulterior revopsirea zonelor afectate,in speranta aducerii la stadiul de nou. Dupa revopsire se poate aplica un produs care are rolul sa protejeze pielea de uzura zilnica, razele solare si alti contaminanti.
Putem vopsi 1 element ( support lateral scaun, maner usa, schimbator viteze, volan etc. ) tot scaunul sau bancheta, schimbare culoare ( vopsire interioara completa ) .


Putem efectua mici reparatii ale pielii!

Daca doresti sa apelezi la servicii profesionale de vopsire piele auto, noi te ajutam sa obtii rezultatul bine meritat.

Stim cu totii faptul ca pielea este un material pretentios, de care trebuie sa avem grija in permanenta si caruia trebuie sa ii acordam mereu atentie. Pielea are nevoie de tratamente speciale, de cea mai buna calitate, pentru a arata perfect in orice moment.

Produsele nepotrivite vor favoriza intotdeauna degradarea si decolorarea materialului, ceea ce este grav in orice situatie, dar mai ales atunci cand este vorba de masina. De aceea, nu merita niciun risc.

Specialistii in domeniu au experienta necesara pentru a sti exact ce produse trebuie sa aplice pentru curatarea si intretinerea materialului pretentios.

Atunci cand nu este intretinuta corect, pielea poate crapa. Din acest motiv, zonele din masina precum suportii laterali ai scaunelor, volanul, manerele usilor si schimbatorul de viteze trebuie atent analizate si temeinic ingrijite, chiar si atunci cand nu exista inca semne ale deteriorarii.

Daca pielea isi pierde culoarea, specialistii se pot ocupa atat de vopsirea acesteia, cat si de aplicarea produselor corespunzatoare pentru mentinerea noii culori. Daca pielea are tendinta de a crapa, tot specialistii in domeniu se pot ocupa de repararea acesteia, fie ca este doar putin crapata sau puternic deteriorata.

Daca nu iti doresti sa vopsesti toata suprafata, de exemplu intreg scaunul, profesionistii se pot ocupa strict de zona afectata, de exemplu suportul lateral al scaunului. Astfel, pielea din interiorul masinii va avea parte de tratamentul de care are nevoie, doar in zonele cu probleme. Vei face economie si vei obtine si rezultatul mult dorit.

Ai grija in permanenta de interiorul masinii tale si analizeaza atent toate zonele din aceasta, pentru a preveni eventuale deteriorari mai grave.

Contacteaza specialistii pentru a obtine toate detaliile de care ai nevoie inainte de a ne calca pragul. Suntem transparenti si tratam orice problema cu maxima seriozitate, din dragoste pentru clienti si pentru masinile lor.

Daca doresti sa ne calci pragul pentru vopsire piele auto, ne gasesti in Bucuresti. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.